Ei, iaca, dragilor, ca dupa o pauza deloc meritata si chiar dezastruoasa, Pofticioasa se intoarce la bunul si sanatosul obicei de a-si nota meniurile si alte activitati dietetico-sanatoase-deloc puturoase. Obiceiul a fost abandonat in jurul plecarii la Paris si, de atunci, nu prea si-a mai revenit saracul.

Pana sa apara meniul vreau sa va spun ca smecher si inspirat organism mai avem, macar de l-am asculta mai des (nu, momentele alea in care inhalam pur si simplu tavi de prajituri nu este organismul cel care ne vorbeste). Nu e un secret ca m-am destrabalat culinar in ultimele zile si, asa cum am recunoscut si in postarea de dimineata, aveam de gand sa o mai lungesc pana luni. (De unde tragem si concluzia de bun simt: Fa ce scrie Pofticioasa, nu ce face Pofticioasa. Ca la popa, da). Dar dragul meu organism s-a opus. S-a trezit prost dispus, n-a vrut nimic din prostiile alimentare care se gaseau prin casa, i-a casunat pe fructe si legume si supe si mers la piata. Bravo lui!

Asadar, meniul zilei:

click pe poza pentru a o mari

click pe poza pentru a o mari

N-a fost cel mai light meniu citit vreodata aici, mai ales ca ouale acelea au avut companie in tigaie niste ulei de samburi de struguri. Pofteam la ele de o vreme si am asaltat pe toata lumea cu cerinta unor oua de rata, nu stiu de ce mi le aminteam eu intr-un fel foarte foarte bune. Acum n-au avut nimic special si mi s-a dus si piticul. Foarte bine.

Cat despre pranzo-cina, va anunt direct ca eu am facut astazi cea mai buna supa din Romania.

IMG_3684

N-am mai trecut in meniu, dar va spun aici la final ca mai am in plan un pahar de lapte de tara si niste ceaiuri botezate sugestiv Hapciu. Poate si un kiwi mai tarziu.

Sper ca ati avut o sambata echilibrata si ca va asteapta o duminica tihnita!