Ei, acum ca dupa atatea zile in care m-a facut prizoniera zacutului la pat, gripa mea s-a mai imbunat la vederea soarelui de aprilie, pot sa ma intorc (nu chiar in forta, inca trag de nas si de mine) si sa va vorbesc despre aceasta saptamana mare.

Asa cum probabil stiti, in acest week-end avem Adunarea Pofticiosilor, un eveniment pe care il astept cu atat de mult drag si emotie. Asadar, in aceasta sambata si in aceasta duminica ne vedem, ne informam, ne zambim, marturisim, ne alegem si cu cate un premiu surpriza, cele mai norocoase dintre noi.

Va reamintesc ca ne vom intalni si pe 6, si pe 7 aprilie de la ora 17 la ora 20, in Bucuresti, zona Universitatii, iar intalnirea va avea doua parti.

anunt_FB_3

In prima veti afla povestea Pofticioasei si povestea acestor evenimente pe care le visez traditie si vom dezbate impreuna studii de ultima ora din lumea nutritiei/slabitului. Iar in a doua vom face ceea ce se numeste grup de sprijinun soi de Pofticiosii anonimi :)  Ne prezentam, ne plangem, ne zambim, ne incurajam. Si ca sa stiti si mai bine cu ce se mananca: grup de suport = grup format din oameni care se confrunta cu aceleasi probleme, nevoi, sperante si care impreuna incearca sa gasească solutiile.

Si sambata si duminica vom discuta aceleasi lucruri, deci e suficient sa va alegeti o zi, nu sa veniti in ambele, si avem cate 15 locuri in fiecare seara, deci 30 in total. Exista o taxa de participare in valoare de 25 de lei. Include si materialele cu informatiile despres studiile internationale, pe care le veti lua acasa. De asemenea, vom avea de baut si de rontait ceva – nu va ganditi la eclere, ci la mere :)

Mai sunt cateva locuri libere asa ca, daca vreti sa va inscrieti, va astept cu un email la adresa: andra@pofticioasa.ro.

Ard de nerabdare sa va vad (ceea ce e bine ca se mai ard si calorii). Pana atunci sa avem o saptamana cu soare si cu vesti bune!