Dragilor, asa cum va spuneam la finalul saptamanii trecute, suntem in plin concurs „Poftim, dar si postim”, organizat de Pofticioasa si Biomania.ro, magazinul online cu cea mai mare gama de produse bio. Si nu e doar mare, e si incredibil de gustoasa, credeti-ma pe cuvant.

Nu e un singur concurs, e o campanie de concursuri, se desfasoara pe mai multe saptamani, si v-am scris AICI toate informatiile. Acum insa vreau sa ma concentrez pe prima dintre intreceri, care, atentie, se incheie maine la 23:59. Fix pana atunci va astept pe emailul andra@pofticioasa.ro o povestioara despre pastele voastre cu sos preferate. Nu trebuie sa dati reteta propriu-zisa, ci amanuntele din spatele ei. Poate va aminteste de copilarie, de vreo prima intalnire, poate ati gresit-o candva si v-ati facut de…poveste, poate ati inventat-o, spuneti-mi de ce va place, in ce ocazii o mancati etc. 

Eu, de pilda, as scrie cum am alergat in rochie de casatorie de la ambasada din Roma direeect la restaurantul favorit de langa Colosseum unde mi-am intins pe albul imaculat niste sos bolognese. Dar muream de pofta, toata ceremonia numai la ele m-am gandit :) Sau as vorbi despre macaroanele la cuptor facute de draga mea mamaie cu un sos aproape secret si niciodata suficient.

Din tot ce imi trimiteti eu voi alege 3 finaliste care vor fi publicate pe miercuri dimineata pe www.pofticioasa.ro. De atunci si pana pe 31 martie (inclusiv) VOI VETI DESEMNA POVESTEA CASTIGATOARE. Povestea care strange cele mai multe like-uri, cele mai multe comentarii si cele mai multe share-uri pe/de pe www.pofticioasa.ro (in josul fiecarui articol pot fi vazute aceste date) va fi cea invingatoare. Autorul sau autoarea ei va primi din partea Biomania un pachet cu urmatoarele produse bio: cutie lapte migdale biopachet cu spaghete bio din grau integral si un borcan cu sos napoletan bio.

premiul oferit de BIOMANIA.RO

premiul oferit de BIOMANIA.RO

In plus, va primi si un discount de 10% la orice comanda efectuata pentru produsele bio de pe site-ul biomania.ro pana la data de 31 Mai 2013 (discount-ul se aplica la toate produsele cu exceptia celor care sunt deja in promotie si a fructelor & legumelor proaspete bio).

Succes!