Dragilor, suflecati-va manecile si treceti la treaba caci Pofticioasa si Biomania.ro, magazinul online care ne imbie cu cea mai mare gama de produse bio, va invita la concursuri. Ati citit bine, la plural, pentru ca discutam despre o mini-campanie care va dura de acum si panaaa la Pasti.

Cei de la Biomania – pe care vi i-am mai laudat (pe merit!) in ultima vreme in cateva ocazii – au niste promotii interesante la produsele bio de post in aceasta perioada, eu m-am mandrit ca am cititori ingeniosi si interesati de lucruri de calitate, asa ca ne-am unit fortele in campania pe care am botezat-o „Poftim, dar si postim!”.

Produsele din campania magazinului online care beneficiaza de reduceri in postul Pastelui sunt si cele de care ne vom folosi in concursurile noastre: laptele vegetal bio, pastele bio, sosurile de rosii bio si cremele de masline bio.

Asadar, ne vom distra, vom cumpara si vom avea nu mai putin de 4 concursuri in saptamanile care urmeaza. Cu urmatorul calendar: 

  • 22 martie – 1 aprilie primul concurs
  • 1 aprilie – 15 aprilie al doilea
  • 15 aprilie – 29 aprilie al treilea
  • 29 aprilie – 4 mai al patrulea

Fireste, acum am sa ma concentrez pe primul concurs, dar am sa va spun cate ceva si despre urmatoarele.

Primul concurs se considera inceput din clipa in care ati terminat de citit acest text si are doua etape – etapa 22 martie – 26 martie (inclusiv) in care trimiteti pe adresa andra @ pofticioasa.ro POVESTEA RETETEI PREFERATE DE PASTE SI SOS – nu trebuie sa dati reteta propriu-zisa, ci amanuntele din spatele ei. Poate va aminteste de copilarie, de vreo prima intalnire, poate ati gresit-o candva si v-ati facut de…poveste, poate ati inventat-o, spuneti-mi de ce va place, in ce ocazii o mancati etc. Eu, de pilda, as povesti despre cum am alergat in rochie de casatorie de la ambasada din Roma direeect la restaurantul favorit de langa Colosseum unde mi-am intins pe albul imaculat niste sos bolognese. Dar muream de pofta, toata ceremonia numai la ele m-am gandit 🙂

Bun, apoi, dintre toate povestirile primite – nu le faceti lungi, nu trebuie sa fie foarte mari – eu voi alege 3 finaliste care vor fi publicate pe www.pofticioasa.ro in dimineata zilei de 27 martie, data la care incepe etapa a doua. De pe 27 si pana pe 31 martie (inclusiv) VOI VETI DESEMNA POVESTEA CASTIGATOARE. Povestea care strange cele mai multe like-uri, cele mai multe comentarii si cele mai multe share-uri pe/de pe www.pofticioasa.ro (in josul fiecarui articol pot fi vazute aceste date) va fi cea invingatoare. Autorul sau autoarea ei va primi din partea Biomania un pachet cu urmatoarele produse bio: cutie lapte migdale bio, pachet cu spaghete bio din grau integral si un borcan cu sos napoletan bio.  

premiul oferit de BIOMANIA.RO

premiul oferit de BIOMANIA.RO

In plus, va primi si un discount de 10% la orice comanda efectuata pentru produsele bio de pe site-ul biomania.ro pana la data de 31 Mai 2013 (discount-ul se aplica la toate produsele cu exceptia celor care sunt deja in promotie si a fructelor & legumelor proaspete bio).

Puteti participa daca sunteti in Romania – premiul nu poate fi trimis in strainatate. Daca sunteti din Bucuresti veti fi poftit la sediul Biomania sa cunoasteti niste oameni deosebiti (va garantez) si sa luati produsele. Daca sunteti din tara le veti primi acasa.

Va spuneam ca am sa va dezvalui cate ceva si despre urmatoarele concursuri – al doilea va fi o provocare la versuri – am sa va dau niste cuvinte si ne vom amuza cu poezioare care sa le contina, al treilea va fi cu fotografii, iar al patrulea va fi pentru un premiu de popularitate.

Nu va mai tin, poate vreti sa treceti la scris. Va astept cu drag si curiozitate textuletele pe emailul indicat. Succes tuturor!