Ei, dragilor, acum ca am aflat castigatoarea celui de-al doilea premiu pus la bataie de Biomania.ro, magazinul cu cea mai mare gama de produse bio, va invit la urmatorul concurs din campania “Poftim, dar si postim!”. Este, practic, ultimul – dupa el va mai urma un concurs pentru un premiu de popularitate, intre toti cei 9 finalisti de la cele 3 concursuri.

Alexandra – prima invingatoare – ne-a convins cu povestea funditelor, Mara ne-a impresionat cu niste versuri, acum sa va vad cat sunteti de iscusiti la fotografiat. Dar si la imaginat, pentru ca vreau sa va lasati creativitatea sa zburde si sa imi trimiteti o poza care sa sugereze ideea voastra despre bio. Nu trebuie sa dati fuga la ferme cu agricultura organica sa pozati vacute care asculta Bach. Nici macar sa bateti campurile dupa produse atestate. Nu, trebuie doar sa va imaginati ce inseamna pentru voi bio si sa ilustrati asta cu o fotografie.

De pilda, pentru mine bio inseamna inclusiv asta:

photo

Asadar, va astept pozele fie pe email la adresa: andra@pofticioasa.ro, fie pe contul de Facebook – le puteti posta direct pe pagina Jurnalul Pofticioasei sau mi le puteti trimite atasate unui mesaj acolo. Avem si un termen limita: pana pe 21 aprilie la ora 23:59. Dintre toate, voi alege trei care intra in finala si vor fi votate de voi.

Castigatorul va primi din partea Biomania un pachet cu urmatoarele produse bio: cutie lapte migdale biopachet cu spaghete bio din grau integral si un borcan cu sos napoletan bio.

premiu oferit de BIOMANIA.RO

premiu oferit de BIOMANIA.RO

In plus, va primi si un discount de 10% la orice comanda efectuata pentru produsele bio de pe site-ul biomania.ro pana la data de 31 Mai 2013 (discount-ul se aplica la toate produsele cu exceptia celor care sunt deja in promotie si a fructelor & legumelor proaspete bio).

Puteti participa daca sunteti in Romania – premiul nu poate fi trimis in strainatate. Daca sunteti din Bucuresti veti fi poftit la sediul Biomania sa cunoasteti niste oameni deosebiti (va garantez) si sa luati produsele. Daca sunteti din tara le veti primi acasa.

Acestea fiind spuse, va doresc succes!