Manastire intr-un picior, ghici, cititorule, ce-i in pozele de mai jos! La finalul zilei, vin eu cu raspunsul, daca nu-l dibuiti pana atunci. Ia, acu’ sa va vad, dragilor! π
P.S: Vreau sa va ganditi inclusiv la ingrediente, ce credeti ca am aruncat eu in castronelul acela…
Mousse de ciocolata cu capsuni.
Hmm..iaurt degresat, cacao, miere, fructe ( capsuni, fructe de padure, banane) ?
@Dana: nu este mousse, dar seamana foarte tare la gust π
budinca de ciocolata cu capsuni?
@Tipadelahr: nu, nici strop de iaurt. Cacao si miere da, dar lipseste ingredientul de baza…
@Alexandra: nu, nu e budinca π nu are pic de lapte sau de intaritor…
budinca de ciocolata?
interesanta combinatie ”iaurt degresat, cacao, miere, fructe ( capsuni, fructe de padure, banane)” dar mie mi-ar fi frica sa combin iaurt cu, cacao
avocado!
crema de branzacu cioco topita?
@Alexandra: Bravooooo! Avocado este! Va dau imediat si reteta, este dulcele perfect, TREBUIE sa-l incercati! Trebuie, trebuie π
Deci, dragele mele, faceti cum va spun eu aici ca n-o sa va para rau. 2 avocado moi, coapte, minunate. 4 linguri de cacao. 4 linguri de miere. 1 lingura esenta de vanilie. Amestecati totul in blender la viteza mare sau la mixer sau chiar la mana daca aveti rezistenta :))) Ornati cu fructe (de padure, daca aveti, merg bine cu gustul ciocolatei) si lasati minunatia la frigider o ora, o ora jumatate. Apoi gustati raiul! O sa jurati ca mancati crema de ciocolata adevarata! Si cand colo e sanatate adevarata π
Reteta este de la linkul de la jos si am testat-o cu mare succes aseara. Va sfatuiesc sa faceti la fel!
http://www.jointhereboot.com/smart-sweet-halloween-chocolate-cups/
Ah, mi-ai facut o poftaa…si arata atat de binee..chiar am sa il incerc!
dulcele perfect indeed! pentru un plus de perfectiune, eu ii pun vreo 10 curmale pe care le hidratez vreo juma de ora inainte (si in blender adaug si apa in care le-am hidratat si iese si mai creamy)…iar esenta de vanilie e batuta la fund de vanilia raw.zilele trecute am facut un experiment si am bagat cremoshenia la congelator vreo 20 de minute…….i mean OMG!
@Alexandra: si eu am pus amestecul la congelator caci cina era aproape gata (am facut tort de spanac, am fost in forma aseara) si desertul risca sa nu se raceasca asa cum trebuie. hm, curmale nu mai pun momentan, incerc sa mai tai din calorii si oricum ii gasesc gustul perfect asa. dar cu vanilie raw am sa incerc, desi si esenta asta organica este perfectiunea intruchipata intr-o sticluta!
@Tipadelahr: ma bucur!
tort de spanaaaac?! do share! π
da..curmalele-s cam calorice…good point.dar buuu-ne! si energy-boosters!
Uite aici π Tort de spanac cu parmezan si ricotta.
http://www.eatingwell.com/recipes/parmesan_spinach_cakes.html
Arata bine
sar’na!