Am trei proiecte dietetice cu care am sa va tin la curent si pe care le demarez chiar de maine. Cum m-am tot plans ca bat pasul pe loc, pe locul numit platou, vreau sa fac ceva ca sa depasesc aceasta faza. Prin urmare, iata schimbarile saptamanii:

1. Prima, si cea mai dificila din cate ma cunosc, sarirea peste cina. O aveam de ceva vreme in plan, sub formula de „post negru”, dar acum o draga cititoare mi-a spus cum a functionat in cazul ei si mi-a facut pofta de incercat. Spun ca este cea mai dificila pentru ca eu sunt omul care trebuie sa rontaie mereu cate ceva si care stie ca din 2-3, hai, 4 ore, sigur mananca. Nu suport bine foamea, fac urat cand o simt, si cand incep sa o simt, apai musai sa primesc oareceuri comestibile. Nu stiu daca si cat va accepta organismul meu ideea, o incerc ca sa mai schimb ceva in rutina care imi arata de 3 saptamani aceeasi greutate pe cantar.

2. A doua imi este realmente pe plac: ma voi reapuca serios de alergat. Stiti cum se spune, inceputul e mai greu. Iar inceputul a fost comis acum 3 zile, cand am testat faleza pentru prima data. Am vazut-o mereu plina de alergatori si ma uitam la ei cu dorinta de a-i copia, asa ca i-am copiat. A fost greu, desi merg la sala de aproape o luna. Am alergat ca un melc obosit si m-am oprit la fiecare 2-3 minute sa imi adun sufletelul de pe jos. Dar nu m-am lasat, 20 de minute am tras de mine. Planul este sa ies de cel putin 3 ori pe saptamana la fugareala. Tineti-mi pumnii!

3. A treia este cea mai placuta, pentru ca este de fapt modificarea alimentatiei in functie de sport. Adica, in zilele cu sala si alergat serios, nu ameteala aia de joi, am sa consum mai multe calorii. Iar inainte de sala am sa rod cate un baton cu proteine (am stat 40 de minute langa un stand sa le aleg pe cele mai putin daunatoare si ma intrebam de ce isi face omul rau cu mana lui, adica de ce pune toate ingredientele alea nocive in mancarea, chipurile, pentru oameni activiti si sanatosi – coloranti, indulcitori etc etc). Scrie ca dezvolta masa musculara. Ei, sa va tineti acum!

Cam acestea sunt planurile, va spun daca evolueaza spre rau sau bine. Voi ce proiecte de regim aveti pentru saptamana in care intram? Fraza „de luni incep cura…” nu mai este acceptata sau crezuta :))