Imi scuzati titlul de tabloid, imi scuzati si absenta indelungata – n-am putut sa scot capul din galetile cu inghetata – si apoi va invit sa va ingroziti de „insuccesurile” mele. Mda, Pofticioasa a dat-o in bara. Si-a permis 2 zile de non-dieta, apoi si-a mai dat 2, apoi a mai dorit inca 2, si a ajuns la o saptamana de tratament soc pentru un corp frumos subtiat.

Acum cine credeti ca plange uitandu-se in oglinda? Eu si Kirstie Alley, caci aici voiam sa ajung. Ma gandeam cat de tare ne seamana povestile dietetice. Cum suntem noi ca Joianele care dupa ce dau o gramada de lapte si sunt atat de laudate, trantesc o copita si varsa tot. E cam dura comparatia, dar e adevarata.

Ei, cum suspinam eu azi-noapte tarziu dupa silueta de saptamana trecuta si mai luam cate un polonic de inghetata, am descoperit in tabloidele Terrei titlul de genul „Kirstie Alley, drama siluetei”. Actrita, care se tot lupta cu kilogramele, impresionase anul trecut cu talia ei (o vedeti in poza), iar acum si-a permis sa apara la un eveniment mai rotunda.

S-a cam grasunit la loc, e drept (vorbeste ciob de oala sparta), dar mi se pare cam exagerata reactia tabloidistilor – femeia nu a pus chiar cine stie ce si ramane departe de bula de grasime care era pe vremuri. Oricum, ziaristii astia o vor avea pe constiinta: pai cum se lupta si ea sa se mentina, se trezeste ca e numita balena in stiu eu ce ziar colorat si, deprimata, da iama in raionul cu bunatati. Asa ca, va rog, sa nu ziceti nimic de excesul meu, ca sa nu ma suparati si sa ma aruncati automat in bratele domnului Croissant 🙂  Noroc ca eu nu va arat un INAINTE/DUPA din ultimele 7 zile ca sa ma dati si pe mine la ziarele de scandal dietetic.

P.S: Kirstie, draga, sa nu gusti niciodata inghetata frantuzeasca, cu caramel sarat! Creeaza dependenta si socuri pe cantar & la ziar.