Este o melodie, o canta formatia Morcheeba si se numeste „Enjoy the ride”, o ascult chiar acum cand va tastez si se potriveste cu ce vreau sa va scriu dupa atata amar de vreme, in care m-ati dat disparuta, probabil, la Politia Grasunelor sau ati bagat mana in foc ca am murit de o supradoza de M&M. 🙂

Ma gandeam astazi, pe cand eram la a doua sala la care am ajuns (azi m-am trezit cu noaptea in cap, drept pentru care am avut timp sa ma afirm in doua sali de sport), ca in domeniul acesta botezat, cam sec, al slabitului, noi am uitat sa gustam momentele, sa ne bucuram de experiente. Am uitat sa alergam doar pentru placerea alergatului, sa mancam fructe si legume doar pentru senzationalul lor gust, sa savuram o mica inghetata atunci pe momentul in care ne-o dorim, sa radem de cum ne sta o bluza mica, sa cate si mai cate.

Avem setat in minte un obiectiv cu minus tzshpe kile si nu mai vedem nimic altceva. Purtam ochelari de cal supraponderal. Vrem rezultate, cat mai repede, acum, in secunda care tocmai a trecut. Mergem la sport si ne masuram zilnic, incalecam cantarul inainte si dupa o masa saraca, doar, doar arata mai putin. Am uitat sa facem lucruri bune intai si intai pentru noi. Iar noi nu suntem nici domnisoara 89 de kile sau doamna 3 randuri de sunci. Ne facem dietele un calvar setat doar pe abdomen plat si cantar mai prietenos si uitam sa savuram sportul in sine sau gatitul sau …viata.

ENJOY-THE-RIDE-NOW-IS-THE-TIME-LR

Tineti pe aproape o lista de calorii sau o aveti in minte? Adaugati pe ea „savuratul momentului” – 0 kcal. Dar infinite beneficii.