Ma scot din minti tabloidele cu titlurile lor de nici macar doi lei, asa ca am ales sa le iau un pic peste picior astazi. Peste piciorul tot mai subtiat, multumita mie in primul rand, care ma tin cuminte de treaba de un an, dar si antrenorului meu personal, caruia ii voi lua in curand un interviu pentru voi.

Revenind la articolul nostru, nu mai e un secret pentru nimeni ca am slabit si inca mult, ca mananc sport pe paine si ca ma simt mai in forma ca oricand. Ei, si am facut toate astea calcand in picioare (alea subtiate, da) niste  gogomanii dietetice. Va insir trei indata.

ENJOY-THE-RIDE-NOW-IS-THE-TIME-LR

  • Nu mi-am numarat absolut, dar absolut nicio calorie. Nu stiu cate inghit zilnic si nu ma intereseaza. Nu asta este idea unui stil de viata care te face sa te simti bine, te energizeaza si te insanatoseste. De altfel am si scris un manifest anti-calorii in Jurnalul Pofticioasei din „Ce se intampla, doctore?”, daca nu ati citit revista, gasiti textul AICI.
  • N-am ocolit painea integrala facuta in casa, ciocolata neagra adevarata, pastele integrale, orezul integral sau negru, cartofii la cuptor… mai ziceti diavoli din astia culinari care va fac sa scuipati in san cand sunteti la regim. A, vinul, chiar si dulciuri cu miere si nuci… Cum ai slabit cu d-astea?!!! Si inca ce fain am slabit!
  • N-am tinut cont de niciun orar alimentar – s-a nimerit sa ajung la 22 acasa de la sala, am mancat, s-a facut pestele mai greu decat anticipasem si l-am scos din cuptor spre 23, l-am pescuit din farfurie. N-am avut nimic batut in cuie, nu am devenit sclava niciunui program care iti baga in cap cat de gresit e sa mananci dupa 18 sau cum te vei dolofani instant daca vei pune gura pe paine seara (aiureli!)

Am vrut sa va spun toate astea, ca sa nu va mai blocati in reguli aberante si sa va ascundeti in spatele lui nu slabesc caci nu pot renunta la spaghete. Slabitul asta e mai mult o chestie de rabdare, decat e de vointa. Si presupune mult timp de stat tu cu tine, de savurat, de mestecat, de certat, de motivat, de felicitat.