Aburii cafelei mi-au amintit astazi ca este zi de cantarit, asa ca am lasat un pic jos cana de filtru si am alergat – pret de vreo 2 calorii arse, ca doar stiti cat de greu se ard caloriile – pana in baie sa dau ochii cu ceea ce eu numesc atat de des balaurul Cantar.

Va dati seama ca nu mai am niciun fel de autoritate in fata lui, niciun strop de cuvant, din moment ce m-am asezat pe el ca un fulg acum o vreme, iar astazi sta saracul din nou sa-i rup spinarea. Dar trecand peste acest moment si peste alte amabilitati, l-am rugat sa-mi spuna si de aceasta data adevarul verde (verde de la salate) in fata.

fafd54ff9a4e226c0c6dcc51968cf617

Si a facut-o: minus un kilogram fata de cat mi-a aratat acum 7 zile. Plus (adica minus, ma rog) cele 800 de grame de acum o saptamana, uite asa raportez un frumos -1,8 kg. Ehehehe, dragii Pofticioasei, dar drumu-i greu si plin de capcane la tot pasul, asa ca mai avem mult pana departe. Si, cel mai si cel mai important, mai avem mult pana sa ajungem si sa RAMANEM departe.

Acestea fiind raportate, va doresc sa incepeti o saptamana nemaipomenit de buna si sa zambiti cu o frecventa de minimum 5 zambete largi si sincere pe zi!