Adica episodul 8. Ma gandeam acum ce-ar fi sa-mi propun sa bat serialul „Tanar si nelinistit” la episoadele Jurnalului Pofticioasei, caci vad ca de tinut de treaba ma tin. Acum sa trecem la lucruri serioase, adicatelea meniul zilei de 14 ianuarie.

click pe poza pentru a o mari

Asa a aratat ziulica, iar micul dejun a avut parte si de o sedinta foto.ย 

micul si bunul dejun

Observatii:

  • N-am fost deloc incantata de aceasta zi – pranzul si cina au fost asa incropite cumva din ce s-a nimerit, visul zilei de marti este sa poposesc intr-o piata cu sacosele pline de alimente numai bune de transformat in mese sanatoase
  • A fost o noua zi fara miscare si asta ma face sa ma simt ca o leguma cam pleosita. Cumva trebuie sa gasesc o solutie caci nu mai pot vegeta pana pe 1 februarie cand imi incepe abonamentul mult dorit
  • In sfarsit, am reusit sa ma mai despart de painea cu care ajunsesem sora in ultimele zile. Asta ma bucura. Desi am plan ca maine sa pornesc din nou masina de paine, om vedea.
  • Ca tot am pomenit de maine, atunci ma voi si cantari, dar nu ma astept la diferente majore fata de martea trecuta – scopul infranarii la mancare de acum nu are neaparat rolul de a ma slabi, cu de a ma reobisnui cu portii mai mici, mai sanatoase, mai mai mai…Exact ce va spuneam azi-dimineata in acest articol.
Voi? Cum v-a fost saptamana trecuta alimentar vorbind? E moment bun pentru un mini-bilant.