O zi tot pe fuga in care va rog sa ma scuzati ca am aparut abia acum cu aceste randuri. O zi in care, desi alergand, mi-am amintit ca de astazi fix intr-o luna voi implini o frumoasa varsta. Mi-am pus repede niste dorinte de viata zvelta si sanatoasa, intre doua statii de troleibuz, si apoi am grabit pasul spre casa sa va spun cum a stat ziua.

Iata situatia negru pe alb: 

click pe poza pentru a o mari

click pe poza pentru a o mari

Lipsa sportului este marele regret al zilei, dar ma voi revansa pentru asta maine, cu doua ore sper eu, deja am facut rezervarile si am pregatit geanta, imi mai trebuie branciul matinal aruncator din pat.

De tortul acela ma puteam lipsi, caci nu mi-a picat bine deloc, dar dupa cum ma recomanda numele blogului, l-am vazut si „l-am disparut” 🙂

Inainte sa va urez o noapte frumoasa si sa va dau cuvantul, daca aveti vesti, va reamintesc ca va astept peste aproximativ 2 saptamani la primele evenimente ale Pofticioasei. Pe 6 si 7 aprilie, in Bucuresti, zona Universitatii. Aveti mai jos anuntul intalnirii, iar daca dati click pe el veti ajunge la toate detaliile. V-am facut pofta? Atunci va astept emailul de inscriere la: andra@pofticioasa.ro.

anunt event