Am avut de ales: ori va marturisesc si dezastrul de astazi, ori bag capul in nisip, sar peste jurnalul de seara si ma fac ca ploua. Am ales varianta a). Pana la urma acest blog va spune, de fapt, pasii obisnuiti si 100% autentici ai unui om care vrea sa impace si poftele si sanatatea si silueta (acum pierduta).

Ce mai tura-vura, si azi am cazut in pacat. Sau, ca sa fiu si mai corecta, nu am avut puterea sa ma ridic, caci eram cazuta de ieri. N-am sa va mai vorbesc de forma fizica proasta in care sunt de cand cu coloana, nu am sa ma mai vait nici de virusul gripei – pana la urma, sunt doar scuze, le puteam invinge, dar n-am facut-o.

Meniul zilei a fost acesta: 

click pe poza pentru a o mari

Singurul lucru pozitiv de acolo, pe care vreau sa il laud inca o data si despre care v-am scris pe larg AICI, este laptele de migdale cu orez. In rest, nici nu are rost sa le mai pomenim.

Asa cum se intampla cand aluneci pe panta asta, tot felul de voci imi susotesc in cap „de luuuuni, de luuuuni, incepe de luuuuuni…”. Dar mai taceti odata! As vrea sa vorbeasca mai degraba abonamentul la sala care sta neatins sau trimiterea la kinetoterapie, si ea nemiscata.

Pana la urma, Pofticioasa e si ea un om ca oricare altul, iar acum se lupta cu sine. Tineti-i pumnii.