Uf, iar am avut o zi pe fuga, iar am senzatia ca mi-am pus mancarea cu furca in meniu. Din cauza ca m-a prins ora 17 prin oras nemancata de la 9, am anulat ora de spinning de la 19 pentru ca m-am gandit ca nu voi avea vreme sa si infulec ceva, sa iau si geanta de sala de acasa… detalii tehnice.

N-am rezistat oricum pana la frigiderul meu si am ales o solutie de avarie dintr-un hipermarket. Dar aflati totul din poza zilei: 

click pe poza pentru a o mari

click pe poza pentru a o mari

Sandvisul acela a fost cea mai buna alegere din magazinul cu pricina si oricum l-am lasat golas de indata ce am ajuns langa un tomberon – i-am retezat stratoiul de paine de deasupra, n-am sa inteleg niciodata de ce lumea crede ca trebuie sa mananci 86% paine intr-un sandvis.

Absenta de la sala ma doare atat de tare incat n-am sa vorbesc despre ea. Ma impac cu gandul ca in week-end merg la conventia internationala de fitness si n-am sa stau locului.

Va mai spun doar ca maine aflati aici despre o campanie de concursuri care se va intinde pe mai multe saptamani. Si va reamintesc ca va invit cu tot dragul la primele evenimente ale Pofticioasei pe 6 si 7 aprilie, in Bucuresti – toate detaliile le aflati de AICI sau facand click pe poza de jos:

anunt event

Haideti ca mai e un pic, deja suntem cu un picior si jumatate in week-end!