Repede repede, sa bifam si un jurnal, nu doar treburile multe pentru intalnirile cu voi, cititorii, din acest week-end. Cum sunt extrem de concentrata pe Adunarea Pofticiosilor, mancarea si miscarea au primit locuri mai jos astazi pe lista cu prioritati. Da, stiu, nuuu e bine.

Situatia zilei sta asa: 

click pe poza pentru a o mari

click pe poza pentru a o mari

Initial pranzul din mintea mea suna mai consistent si variat, dar prinsa cu prezentarile pentru sambata si duminica, am uitat de planuri si am traaas de ora pranzului pana spre 16. Foarte rau.

La fel, pe la ora 20 ma astepta cuminte o rezervare zglobie la o ora de dans, dar pentru ca mai sunt atatea de facut, am anulat-o cu trei ore inainte. Maine insa vor fi calare pe bicicleta pentru dragostea vietii mele sportive, spinningul.

Am sarit pe cantar de dimineata, curioasa si tematoare, si mi-a spus exact ce mi-a spus inainte sa ma pocneasca gripa si alimentele de toate felurile. Deci nici n-am zambit, nici nu m-am inrosit de furie.

As mai sta cu voi ca tare simpatici imi mai sunteti, dar striga dupa mine pregatirile evenimentului. Apropo de el, mai sunt cateva locuri, ultimele locuri, iar daca nu stiti inca ce se va intampla sambata si duminica de la 17 la 20, la o adresa din centrul Bucurestiului, va spun eu acum: veti primi tot felul de informatii utile despre cum sa mancati mai bine si veti afla de la alti pofticiosi prin ce trec ei, deci puteti invata si din experientele celorlalti. Vor fi si premii supriza, abia sosite din SUA. Daca vreti sa va alaturati cititi AICI  detalii si trimiteti-mi un email la andra@pofticioasa.ro. Va astept cu tot dragul! 

click pe poza pentru detalii

click pe poza pentru detalii