Nici nu stiu cum a trecut ziua aceasta atat de plina de emotii pentru mine. Oricum, am avut senzatia ca nu am mancat mai nimic, dar cand am inceput sa le insir pe hartie s-au adunat. O sa vedeti imediat ce a reiesit.

Acum, pentru cei care nu vor intelege ce e cu atatea emotii (inclusiv notate la micul dejun ca mancate pe paine), repet informatia zilei: am decis sa ies din spatele monitorului si va poftesc la primele evenimente organizate de Pofticioasa. Pe 6 si pe 7 aprilie, adica intr-o sambata si intr-o duminica, in Bucuresti, zona Universitatii – deci tare simplu de ajuns, de la ora 17 si pana la 20. Toate detaliile intalnirilor le gasiti AICI. Mai sunt cateva locuri libere, asa ca indrazniti si inscrieti-va la adresa de email andra@pofticioasa.ro.

anunt event

click pe poza pentru a o mari

Acum sa trecem la raportul zilei. El arata asa:

tot click daca vreti sa o vedeti

tot click daca vreti sa o vedeti

Am mancat cam zdravan, recuperand parca zilele in care mi-ati spus ca mananc prea putin 🙂 Stiu ca vinul ala e pus acolo fix ca nuca in peretele plin de calorii, dar am vrut sa marchez cumva anuntarea primelor evenimente, evenimente pe care le vad deja traditii frumoase. Sala a ramas pe maine, dar m-am agitat tare si am recuperat putin, cum am scris si in „raport”.

Acestea fiind marturisite, va doresc o noapte frumoasa tare! Si sper sa va vad la intalnirile Pofticioasei.