IMG_8689-1

V-am ramas datoare cu concluziile dupa cura mea de 3 zile de juicing. N-am vrut sa ma reped sa scriu ieri – prima zi de ne-sucuri – caci am vrut sa observ cat mai bine si cat mai mult ce s-a schimbat in organismul meu. Asadar, cu liniuta, de la capat, pareri de final:

  • stiu ca va intrebati cat am pierdut in greutate – ieri dimineata cantarul mi-a aratat cu 1.5 kg mai putin decat la inceputul curei. Ce vreau eu sa intelegeti e ca slabitul dupa o cura de sucuri este o chestie relativa: nu e o reteta universal valabila de tipul beti trei zile numai juice-uri si veti slabi garantat 2 kg. Depinde de atatia factori, incat nu trebuie sa va bazati pe nimic legat de slabire. S-apoi, cura NU se face pentru slabit. Sau, cel putin, nu in primul rand. Beneficiile pentru organism sunt mult mai mari, trec de o cifra pe un cantar. 
  • daca in ziua a doua m-am simtit cam moale si m-a durut si capul nitel, in ziua a treia m-am simtit titirez. Am trebaluit prin casa noua, am alergat catelul pana n-a mai putut – el, ca pe mine ma mai tineau puterile, nici vorba de prejudecata: daca bei numai sucuri, o sa te simti molestit non-stop.
  • preferatele mele au fost sucul numarul 3 – grepfrut, anana si menta, absolut deliciosul numar 5 – sfecla rosie, morcov, mar, catina si, fireste, cel cu care mi-am incheiat zilele, numarul 6 cu alune caju, sirop de agave, curmale, pudra de vanilie, scortisoara, banana si apa filtrata.
  • simt ca m-am vitaminizat si m-am mineralizat din plin, dincolo de orice controversa legata de termenul „detox”. Corpul meu mi-a transmis toate semnalele posibile ca a trecut printr-o curatenie si improspatare mai mult decat binevenite.
  • sambata, la primul mic dejun care nu trebuia turnat in pahar, am poftit… tot suc. Am intrat pe site-ul www.juiceit.ro si a inceput instantaneu sa-mi ploua in gura. Am ochit niste sucuri care suna dementiale si pe care le voi comanda ca sa mai tin macar cate o zi de juicing.

Am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea juicingului asa. Va recomand din toata inima sa va faceti cadou trei zile de acest fel. Mai ales ca, v-am spus, e post, o sa vina peste noi Craciunul cu cele 189.678 de tentatii culinare, e bine sa ii dam organismul si ce are nevoie, nu doar ceea ce poftim.

Multumesc, JuiceIT! I’ve drunk it and I’ve loved it!