Am sezut mult pe ganduri pana sa incep categoria asta de testari. Am tot cantarit sa vad daca ajuta si pe cine si cum si am decis ca va poate fi cel mai bun prieten, voua, cititorilor. Mie mi-a fost, in America, de pilda, cand nu prea cunosteam produsele zonei, le cautam pe niste bloguri de care prinsesem drag si incredere, vedeam diverse chestiuni testate si daca ma convingeau, pac!, si eu in magazin sa le iau. Si in Franta a fost la fel. Si ce zic eu de tari straine, cand si in Romania, am acest obicei de a cauta pe internet lucruri, locuri, oameni, pentru recomandari. M-am mai si pacalit, dar, de cele mai multe ori, cand am mers pe mana celor testate de altii n-a fost rau. N-a fost deloc rau. 

Duminica, de pilda, am descoperit o minunatie de restaurant, un loc care te unge pe suflet. Saptamana trecuta am dat peste un otet balsamic asa cum caut de cand am ramas fara provizii italienesti si dupa care imi plagea inima. Se intampla sa intalnesc un antrenor sportiv care scoate si sufletul din mine, dar imi pune pe figura un zambet de tipul ce-bine-am-mai-lucrat. Ei, vreau sa va spun despre toate aceste minunatii care imi ies in cale. Pentru ca sunt rare si pentru ca merita sa umble vorba, cand este cazul.

Astazi voi face si prima testare, iar maine dimineata la prima ora o veti gasi aici, cu lux de amanunte. Sper sa va fie de ajutor. Cu gandul asta pornesc pe drumul noii rubrici. O mai schimbam pe parcurs, o mai bibilim, o mai imbunatatim. Insa, din start va spun ca produsele care vor aparea in ea vor fi atent alese, iar eu marturisesc deschis ca sunt pretentioasa pretentioaselor din Pretentiosenia 🙂