Voi le-ati citit, eu le-am indragit, voi le-ati comentat, eu le-am adunat – in acest clasament. Imi propun sa introduc si astfel de topuri aici, in Jurnalul Pofticioasei, al celor mai citite, comentate, placute articole din cursul unei saptamani sau al unei luni.

Asadar, in saptamana pe care o incheiem astazi, cel mai vazut a fost articolul in care va ceream ajutorul pentru gasirea unei mici sali de evenimente, de intalniri cu 10-15 persoane, in Bucuresti, o data pe luna, intr-o sambata. Deocamdata nu am gasit o solutie, dar nu imi pierd speranta, stiti ca sunt o razboinica. Il puteti reciti sau share-ui de AICI.

Pe locul doi avem cel mai comentat articol al saptamanii, articolul aniversar al Pofticioasei – miercuri acest site a implinit un an si m-ati emotionat teribil cu mesajele voastre. Gasiti totul AICI.

top31

Iar pe locul trei avem un text drag tare mie, cel de pe 1 martie, in care va indemnam sa va ganditi la prima zi a primaverii ca la un alt 1 ianuarie si sa va reinnoiti promisiunile-planurile facute atunci de revelion pentru 2013. Daca nu ati facut-o atunci, aveti sansa AICI.

Va multumesc ca ati fost si in aceasta saptamana aici in numar atat de mare.

Hai, bucurati-va de o duminica splendida! Daca aveti acelasi soare minunat pe care il am eu in Bucuresti, fuga fuguta afara.