Va multumesc tuturor celor care v-ati pus inspiratia la treaba si mi-ati trimis fotografii care sa ilustreze ideea voastra de BIO. Am primit poze care mi-au facut – ca si in celelalte doua competitii – alegerea deloc floare la ureche.

Ar fi trebuit sa scriu acest text ieri, insa din motive de plecat din tara de ziua mea, abia astazi am reusit. Asadar, cu scuzele de rigoare fata de participanti, care trebuie sa se mobilizeze bine de tot ca sa isi vada creatiile „votate”, am sa va anunt cine s-a calificat in finala.

Inainte de asta va anunt ca cele trei poze raman supuse la vot pe www.pofticioasa.ro pana pe 28 aprilie, ora 23:59, cand este desemnat castigatorul.

Duminica seara cine are cele mai multe like-uri, share-uri si comentarii castiga premiul acordat de BIOMANIA.RO – magazinul cu cea mai mare gama de produse bio. Marele invingator va primi din partea Biomania un pachet cu urmatoarele produse bio: cutie lapte migdale biopachet cu spaghete bio din grau integral si un borcan cu sos napoletan bio.

premiu oferit de BIOMANIA.RO

premiu oferit de BIOMANIA.RO

In plus, va primi si un discount de 10% la orice comanda efectuata pentru produsele bio de pe site-ul biomania.ro pana la data de 31 Mai 2013 (discount-ul se aplica la toate produsele cu exceptia celor care sunt deja in promotie si a fructelor & legumelor proaspete bio).

Succes!

Poza 1 poate fi vazuta AICI

Poza 2 poate fi vazuta AICI

Poza 3 poate fi vazuta AICI