• ca dupa ce te-ai jucat de-a slabitul cu corpul tau – l-ai umflat si dezumflat ca pe o saltea dupa cum a batut vantul dinspre cofetarie din colt si a adus parfum de savarina – dumnealui se razbuna si se lasa subtiat de vreo 10 ori mai greu. cu chiu cu vai am scapat de un kilogram din multele care trebuie debifate. in exact aceeasi perioada si mancand cam aceleasi lucruri, colegul meu de apartament a pierdut…3!
  • ca cine nu mananca dimineata departe nu ajunge cu dieta. Micul dejun este, dupa mine, cea mai importantanta masa a zilelor de regim sau neregim. Si imi amintesc ca macar trei dintre curele mele de slabire au murit in zile in care n-am avut ragaz sa mananc la prima ora si apoi m-am infipt disperata in primul platouas cu de toate.
  • ca imi place sa trebaluiesc prin bucatarie, gatind dupa ureche. Merg in magazine, iau ingrediente care imi cuceresc ochii si nasul, apoi le combim cum cred eu ca le-ar sade bine. Asa a ajuns vin rosu in mazarea de ieri (un deliciu!) sau suc de mere – fara zahar adaugat, desigur – intr-o mancare cu ciuperci (un si mai deliciu!).

Cam atat cu concluziile dupa primele 7 zile. Dar voi? Ce invataminte ati tras/ce lucruri ati descoperit din dietele tinute pana acum?