POSTĂRI-APERITIV Tagged in: bucatarie frantuzeasca Show Comments 5 Comments ramona on 29 martie 2012 poti sa scrii ingredintele si modul de preparare?ms anticipat Pofticioasa on 29 martie 2012 sigur 🙂 incerc cat de curand! Alyna on 12 aprilie 2012 ce e minunatia aia din tigaie? Pofticioasa on 12 aprilie 2012 rosii la gratar cu un soi de pesto, dar facut in casa, cu parmezanul meu iubit. am tot zis ca o sa ma organizez sa pun si retetele dar uite ca n-am mai apucat. Alyna on 12 aprilie 2012 rusinica!!! hai, baga si reteta asta pe blog ca imi da niste idei grozave mai ales pentru atena noastra ;)!! Comments are closed. Share Article:
poti sa scrii ingredintele si modul de preparare?ms anticipat
sigur 🙂 incerc cat de curand!
ce e minunatia aia din tigaie?
rosii la gratar cu un soi de pesto, dar facut in casa, cu parmezanul meu iubit. am tot zis ca o sa ma organizez sa pun si retetele dar uite ca n-am mai apucat.
rusinica!!! hai, baga si reteta asta pe blog ca imi da niste idei grozave mai ales pentru atena noastra ;)!!