Pofticioasa a mers la culcare aseara cu gandul „maine mananc mic dejunul acela simpatic”. Dintre toate variantele de care v-am mai vorbit, vad ca pe omleta o astept cu o oarecare nerabdare (cerealelor, nu va suparati!). Si am facut un soi de traditie, week-end-ul, ca sa il simt mai cu motz, incepe cu miros de oua in tigaie. Fara strop de ulei, stati, nu sariti!

Imi place sa combin tot soiul de ingrediente asortate sau neasortate, si, desigur, sa las intregi – a se citi nerase – bucatelele de ┬ábranza pe care mi le acord. Nu va mai bat la cap cu pasiunea mea pentru branzeturi ca simt ca doar pentru ca scriu despre asta mi se mai depun niste sute de grame prin locurile deja rontunjite bine.

Vreau sa va scriu insa doua vorbe despre oua. Care sunt o minune la casa omului pus pe slabit. Unul mare de tot are 90 de calorii. Adaugati vitamina D, antioxidanti cat cuprinde (doua galbenusuri au mai multi antioxidanti decat un mar), aminoacizi.

Dupa o asa lauda, stiu ce mancati maine dimineata!