Cand actorul acela (care mie imi place) Claudiu Bleont a semnat cu fosta nevasta un „contract” in care unul dintre puncte era ca niciunul nu are voie sa se ingrase peste un anume numar de kilograme pe perioada casatoriei (5 kilograme, parca… sau 10, nu mai stiu) toata lumea a izbucnit in hohote. Domnisoarele au zambit discret si am mai cerut un desert, domnii au hahait si au mai bagat un mic s-o bere. Eu am zis „ce idee buna!”.

Si iata ca acum, daca eu as fi semnat hartia aia la casatoria mea de acum 2 ani, mariajul s-ar fi rupt ca foaia frageda de placinta la care imi sta mie mintea la ceas tarziu din noapte. Pentru ca eu am depasit de o buna bucata de vreme ambele variante de cifre de mai sus.

Aud reprosuri, cand si cand, dar nu ma mobilizeaza. Eu n-am reusit toata viata mea sa slabesc de gura lumii. Reprosul vine, ma pune pe ganduri 38 de secunde, ma face sa cumpar legume si fructe (care se strica apoi), ma insoteste pe langa prima cofetarie tinandu-mi mana la ochi, dar cand ma scapa de sub supraveghere, s-a zis. Nu am putut niciodata sa ma pun pe slabit de la o impinsatura exterioara, trebuie sa vina din mine. Iar eu, dragii mei, am tendinta (poate de la zodie – berbec, poate de la zona natala – Oltenia, poate doar printr-o explicatie psihologica simpla) sa ma intarat si mai rau cand mi se fac observatii si, intaratata, sa imi vad de drumul meu hipercaloric, sub deviza nimeni nu-mi spune mie ce sa fac. Da, stiu, mare figura mai sunt si eu.

un cuplu fericit

un cuplu durdulit si fericit

Insa, vedeti voi, sunt si tare nedreapta. Caci daca vad cumva o poza cu consortul meu „rotofeiat” cu 10 kilograme, incep sa ma stramb din toate incheieturile si sa vreau sa dau mai departe fila albumului. Nici in cosmarul al mai urat nu vreau sa ma gandesc cum ar fi daca ar intra pe usa intr-o zi asa. Si totusi eu intru. Zi de zi. Sa-mi fie rusine si mobilizare!

Va astept marturisirile legate de cuplu si ingrasat, ca sa nu ma simt singura 🙂