De ce m-ati mintit de mica si mi-ati spus ca „orice minune tine trei zile”? Pentru ca, uite, acum, mare fiind, constat ca nu e tocmai asa – minunatia de conventie de fitness de la Bucuresti s-a terminat dupa doua zile, lasandu-ma plina de regrete si oftand.

Dar ia sa zambesc un pic amintindu-mi de ziua de ieri – a doua si ultima din acest eveniment. Am asistat la ore care mi-au facut stomacul ghem si m-au umplut de regrete ca nu pot intra si eu in randul participantilor (coloana nu m-a lasat nicicum). Unul dintre aceste cursuri a fost cel de african moves, prezentat de Richmond Bachia, veti vedea mai jos filmulete. Cum Richmond nu prea stie romana, am sa-i spun doar atat: Wonderful!

Au fost, din nou, clase pentru toate gusturile, clase memorabile, clase la care ai fi vrut sa stea ceasul in loc ca sa nu fie nevoie sa mai eliberezi sala pentru urmatorul curs, urmatorii oameni ce vor fi vrajiti, urmatorul antrenor senzational. Mi-au placut tare romanii, i-am admirat pe straini, i-as fi luat pe toti acasa sa imi dea indrumari de pret cand imi e lumea sportiva mai neclara.

Bucatele din inima mea de mare iubitoare de sala au ramas la:

…ora de topaieli mega-energizante

IMG_3893

…ora de port-de-bras, desi eu sunt fanul inrait al cursurilor mai „hard”:

…seminariile de nutritie pline de informatii de tinut minte

IMG_3916

…ora de bosu, unde trebuie sa-i arati jumatatii de minge pe care te cocoti in echilibru cine e de fapt Bossul 🙂

IMG_3919

…ora care a dat militaria jos din pod si care le-a aratat participantilor ce inseamna o tabara de pregatire sportiva (am vazut niste fetze tare simpatice si disperate la acest curs)

IMG_3924

…ora incredibila a lui Richmond, despre care am numai aplauze si cuvinte de lauda, si din care am surpriza o bucatica in aceste filmari

(Ca sa va faceti o idee cat de fascinata a fost audienta, aflati ca insusi bucatarul a fugit de vreo doua ori de langa oale si farfurii ca sa il vada pe vrajitorul Richmond – trebuie sa merg la un curs de-al lui din Bucuresti si va sfatuiesc sa faceti la fel).

IMG_3956

…ora de kangoo care te face sa vibrezi chiar de crezi sau nu in ghetele magice

IMG_3985

…ora de spinning cu DJ! o experienta chiar de neuitat, sunt realmente invidioasa pe oamenii care au gustat-o (Alexandru Muresanu s-a facut „vinovat”-laudat)

…ora de yoga topitoare de orice grija

IMG_3971

…ore in care oamenii dansau de parca atunci descoperisera fericirea

Trecand peste dusmanul numarul 1 – linoleumul miscator:

IMG_3960

IMG_3966

…restul lucrurilor au mers ca pe roate:

IMG_3984

Mai vreau sa spun un singur lucru dupa aceste doua zile care concureaza pe un loc insemnat in clasamentul „zile speciale din viata mea”. Oameni nemaipomeniti, tare imi mai e dor de voi!