Va tot amenint de cateva saptamani ca va coc o surpriza, asa ca iat-o, e fierbinte: va poftesc la primele evenimente organizate de Pofticioasa. Pe 6 si pe 7 aprilie, adica intr-o sambata si intr-o duminica, in zona Universitatii – deci tare simplu de ajuns, de la ora 17 si pana la 20. 

Ce facem concret? Intai de toateveti asculta povestea Pofticioasei si povestea intalnirii – pentru ca imi doresc ca aceste intalniri sa devina traditie, sa veniti la ele surazand si sa nu mai vreti sa plecati :). Apoi, veti sorbi informatii din prezentarea serii „Cele mai noi studii internationale pe tema slabitului – analiza, informatii, prezentari, discutii”. Veti afla studiile momentului cu date pretioase care va pot ajuta intr-un stil de viata sanatos, veti afla ce cred specialistii romani despre ele, le vom dezbate impreuna – Pofticioasa, jurnalista deja „batrana”, lucreaza de 8 ani in acest domeniu al sanatatii, nutritiei si starii de bine, asa ca a citit si a auzit multe la viata ei profesionala. Ca sa nu mai vorbim de cate a testat in viata dietetico-personala.

anunt event blog

Iar cea de-a doua jumatate a evenimentului este dedicata pentru ceea ce eu am denumit grupul de suport, un soi de Pofticiosii anonimi 🙂 Ne prezentam, ne plangem, ne zambim, ne incurajam. Si ca sa stiti si mai bine cu ce se mananca: grup de suport = grup format din oameni care se confrunta cu aceleasi probleme, nevoi, sperante si care impreuna incearca sa gasească solutiile. Am niste surprize pentru voi, cand vom ajunge aici. 

Cate locuri sunt? Cate 15 in fiecare seara, deci 30 in total.

E cu bani? Da, exista o taxa de participare in valoare de 25 de lei. Include si materialele cu informatiile prezentarii, pe care le veti lua acasa. De asemenea, vom avea de baut si de rontait ceva – nu va ganditi la eclere, ci la mere 🙂 Facem si poze, tragem la sorti si un premiu surpriza in fiecare seara.

Cum ma inscriu? Cu un email la adresa: andra@pofticioasa.ro. Principiul este primul email venit, primul expeditor servit.

Voi fi incantata sa va trimit toate detaliile, dupa ce imi dati un semn la adresa indicata.

Va astept cu drag, cu emotii, recunosc, dar cu multa, multa bucurie! Abia astept sa va intalnesc, sa va sfatuiesc, sa va (si mai tare) indragesc.

P.S: Vad ca lumea tot intreaba si asta inseamna ca nu am fost eu foarte clara – de la emotii, ma scuzati. In ambele seri va fi acelasi program, trebuie doar sa alegeti data in care puteti veni. Ce vad si ce afla cei de sambata, vor vedea si vor afla si cei de duminica.