Courteney Cox, alias Monica din faimosul serial „Friends” – cred ca „Prietenii tai” a fost tradus in romana, nu mai stiu exact – bate la poarta celor 50 de ani – are 49 – si reuseste ca de fiecare data cand apare in fata jurnalistilor americani sa le smulga cate un WOW!

O vedeti in pozele de mai jos intr-un pictorial recent, ca sa intelegeti de ce se declara oamenii impresionati. 

sursa foto: Mediafax

Doamna este oricum, extrem de preocupata de subiectul imbatranire, asa cum aflu si dintr-un material al agentiei de presa Mediafax. „Cea mai mare temere a mea este că trecerea timpului ne afectează foarte repede. Este ca şi cum te culci tânăr şi te trezeşti schimbat. Acum eşti tânăr şi plin de speranţe şi în clipa următoare se întâmplă”, a spus Courteney.

sursa foto: usmagazine.com

Monica, pardon, Courteney, s-a declarat de multe ori o persoana innebunita dupa sport, iar despre dieta vorbeste foarte rar. Spune doar ca ii place sa manance acasa ce gateste ea, nu sa umble prin restaurante, ii place sa tina carbohidratii sub control, sa bea multa apa de cocos (mie nu mi-a placut deloc) si sa evite cofeina. In ultima poza o vedeti in ipostaza de pofticioasa, la emisiunea lui Anderson Cooper, prezentatorul CNN. Atunci, actita a dat peste cap un castron intreg cu sos pentru salata.

sursa foto: dailymail.co.uk