Ei, dragii Pofticioasei, sa NU, repet, sa NU faceti ca mine astazi. Pe scurt, m-am luat cu treaba multa, am sarit pranzul, adica l-am impins pana tarziuuuuu, n-am mai facut nicio supa crema asa cum planuisem cand ma invarteam ca o albinuta prin piata, azi-dimineata.

A rezultat o zi cu un meniu saracacios, nu foarte gustos, nu prea hranitor, ce mai tura-vura, nu mi-a placut DELOC. Uitati aici si dovada: 

click pe poza ca sa o mariti

S-a intors in viata mea doamna Paine-care-miroase-demential. Ce sa fac, nu mai vreau sa cumpar din magazine caci toate mi se par de neincredere, asa ca macar o data pe saptamana trebuie sa dau ochii (si cu nasul) de un astfel de exemplar, of:

bun ca painea calda

Observatii:

  • e rau de tot cand programul incarcat iti da peste cap meniul, apar tentatii sa mananci tot felul de prostii.
  • (in piata unde m-am invartit sa cumpar cele trebuincioase pentru o supa crema de legume de care mi-e dor, inca se umbla cu cioara vopsita, adica pruna vopsita. un domn mi-a jurat cu eticheta lui scrisa cu litere mari ca prunele uscate pe care le vinde nu au fost atinse de fum. ghiciti cine n-a putut sa le manance acasa caci erau afumate?)
  • m-am cantarit astazi si am observat o scadere de 800 de grame fata de martea trecuta. nu e mult, nu e nici putin. mergem mai departe si vedem ce se mai arata.