In primul rand vreau sa va multumesc tuturor celor care v-ati pus inspiratia la treaba si mi-ati trimis niste rime minunate. Au fost multe comentarii cu poezioare, au fost multe emailuri, prin urmare alegerea mea nu a fost una tocmai usoara ca fulgul.

Am regretat ca nu am putut alege o poezie pe motiv ca inventatoarea nu locuieste in tara, iar premiul nu i-ar putea fi livrat – a compus de dragul meu si ii sunt tare recunoscatoare – multumesc, Alinutza! Si am mai suspinat cand Alexandra – castigatoarea primului concurs mi-a trimis o splendoare de poezie,  in afara competitiei. Tot asa, mi-a trimis-o de drag, multumiri.

Versurile pe care le-am desemnat sa intre in finala care are loc toata aceasta saptamana va vor binedispune, cu siguranta. Daca aveti o zi proasta si vreti sa zambiti, intrati aici pe blog si mai uitati-va la rimele inscrise in finala 🙂

Asadar, ce mai tura-vura, va anunt imediat cine s-a calificat si cine va ramane cu poezioara pe www.pofticioasa.ro pana pe 14 aprilie la 23:59 cand este desemnat castigatorul.

O sa le puteti citi pe toate si va invit sa le “votati” adica sa le dati like, share si sa le comentati aici pe pofticioasa.ro. Concurentelor, acum e momentul sa va mobilizati sustinatorii. Caci de impresionat cititorii, o vor face deja versurile. Duminica seara cine are cele mai multe like-uri, share-uri si comentarii castiga premiul acordat de BIOMANIA.RO – magazinul cu cea mai mare gama de produse bio. Autoarea ei va primi din partea Biomania un pachet cu urmatoarele produse bio: cutie lapte migdale biopachet cu spaghete bio din grau integral si un borcan cu sos napoletan bio.

premiu oferit de BIOMANIA.RO

premiu oferit de BIOMANIA.RO

In plus, va primi si un discount de 10% la orice comanda efectuata pentru produsele bio de pe site-ul biomania.ro pana la data de 31 Mai 2013 (discount-ul se aplica la toate produsele cu exceptia celor care sunt deja in promotie si a fructelor & legumelor proaspete bio).

Succes!

Poezioara 1 este AICI

Poezioara 2 este AICI

Poezioara 3 este AICI