Acum ca am aflat castigatoarea primului premiu pus la bataie de Biomania.ro, magazinul cu cea mai mare gama de produse bio, va invit la urmatorul concurs din campania „Poftim, dar si postim!”.

Alexandra – prima invingatoare – ne-a convins cu povestea funditelor, acum trebuie sa fim surprinsi de niste versuri. Nu versuri bune de publicat in manuale sau in volume, nimic complicat, eu va dau niste cuvinte si voi le puteti include in niste rime – nu trebuie sa le puneti la finalul versului ca sa rimeze intre ele, ci le puteti pune in interiorul lui. Nu trebuie sa excelam, trebuie sa ne distram.

Cuvintele cu care ne vom juca sunt: LAPTE VEGETAL, CREMA DE MASLINE, BIOMANIA, POFTICIOASA.

De ce lapte vegetal si crema de masline? Pentru ca, alaturi de paste si de sosurile care au fost tema de lucru la primul concurs, sunt produsele de post cu care Biomania.ro ne imbie la promotie in aceasta perioada pana la Pasti.

Asadar, va astept poezioarele fie aici pe blog la comentarii, fie pe email la adresa: andra@pofticioasa.ro, fie pe contul de Facebook atunci cand pun o postare referitoare la acest concurs. Puteti inventa si posta/trimite versurile pana pe 7 aprilie la ora 23:59. Dintre toate, voi alege trei care intra in finala si vor fi votate de voi, asa cum a fost si povestea Alexandrei.

Castigatorul va primi din partea Biomania un pachet cu urmatoarele produse bio: cutie lapte migdale biopachet cu spaghete bio din grau integral si un borcan cu sos napoletan bio.

premiu oferit de BIOMANIA.RO

premiu oferit de BIOMANIA.RO

In plus, va primi si un discount de 10% la orice comanda efectuata pentru produsele bio de pe site-ul biomania.ro pana la data de 31 Mai 2013 (discount-ul se aplica la toate produsele cu exceptia celor care sunt deja in promotie si a fructelor & legumelor proaspete bio).

Puteti participa daca sunteti in Romania – premiul nu poate fi trimis in strainatate. Daca sunteti din Bucuresti veti fi poftit la sediul Biomania sa cunoasteti niste oameni deosebiti (va garantez) si sa luati produsele. Daca sunteti din tara le veti primi acasa.

S-am incalecat pe-o sa/Si v-am urat succes asa! 🙂