211b2dfd71f0c8deab29d2078520d447

M-am intors din EATaly de ceva vreme. Ca orice om constiincios, mi-am inghetat abonamentul la sala pret de doua saptamani, dar va dati seama ca s-a dezghetat de o mie de ori, pe canicula asta. Deja sunt 7 zile de cand cardul meu de membru freamata in portofel nerabdator sa faca CLICK la receptie. Proprietara nu se sinchiseste.

Ba ca nu mi-am revenit si inca ma simt plina, ba ca adidasii nu sunt pregatiti sufleteste, ba ca e cald, ba ca e intuneric, ba ca e prea matinal, ba ca, ba ca… Asa o fi la toata lumea? Toti asteptam alinierea planetelor pentru pregatirea sosetelor de sport? Si daca da, imi poate explica un astrolog ce anume trebuie sa se intample cu exactitate? Mercur trebuie sa fie neretrograd si Jupiter sa fie in dispozitie dietetica, iar Luna sa se simta prea plina ca sa ne impinga pe toti spre salile de fitness? Ce anume creeaza momentul acela perfect in care spunem gata! si sarim in papucii de truda?

e321de5238de9a0562532e05b51392c5

Daca va suna cunoscute plangerile mele, haideti sa facem un concurs de motivat! Amintiti-va ce va mobilizeaza pe voi in astfel de momente si haideti sa strangem laolalta energiile in indemnurile bune, astfel incat, maine, luni, sa fim cat mai multi pe benzile de alergat si cat mai putini langa benzile de la casele de incasat. Sa curga exemplele pline de motivatie!