Umbla vorba ca nu. Ca daca mananci o masa ori doua mai cu de toate pe saptamana progresul tau intr-ale slabitului nu va fi tulburat. Dar eu am redescoperit in week-end, cand mi-am permis sa ma mai relaxez, alimentariceste vorbind, ca si o singura masa se vede!

Asta se intampla dupa o perioada de doua saptamani in care am decis sa renunt la orice carbohidrat, paharel cu vin si zaharuri si m-am scuturat, scurt, de 2 kilograme. Relaxarea de care pomeneam a constat sambata in vin rosu sec, paine si inghetata de vanilie, iar duminica, o masa pozata mai jos (bine, doar 3 mici mi-au revenit) plus un desert injumatatit. Luni dimineata, (aproape) tragedie.

10474225_726728327393761_1914325453440084627_n

Nu atat pe cantar, unde aveam totusi un plus 600 de grame (astazi mai aveam 400 de grame in plus), cat in oglinda. Parea ca mititeii s-au asezat strategic in exact locurile pe care m-am luptat sa le subtiez, cu sport ca la carte si masaj nu tocmai placut. Poate nu ma credeti, dar fiecare imbucatura din masa de duminica (cea de sambata nu lasase urmari grave) este si acum vizibila pe corpul meu.

Nu, nu mi se pare. Nu, nu exagerez. Pur si simplu vad schimbarile si stiu ca voi avea nevoie de ceva ore de sport si de masaj sa le sterg. Mesele urmatoare vor fi mult, dar mult, mai atent alese.

Voi ce experiente imi povestiti? Observati fiecare aliment ingrasator consumat sau trebuie sa treaca o saptamana, doua, de dezmat ca sa vorbiti despre urmari? Poate mai sunt si norocosi…

unnamed-4