Ador lunea. E ziua mea preferata din toata saptamana, imi da senzatia de inceput nou, de a doua sansa, imi da impresia ca cineva ma simpatizeaza suficient de tare incat sa ma lase sa mai incerc o data.

Saptamana trecuta, fix pe vremea asta, imi duceam la capat prima zi numai si numai cu lichide (yam-yam, cat de bune au fost – suc de portocale proaspat stoarse, suc de rosii, lapte de migdale, lapte de susan, ceaiuri bune bune) si ma simteam excelent. Numai ca in acest week-end am cam exagerat cu lucrurile alimentare si mi-am amintit de sentimentul senzational al zilei de luni, asa ca m-am gandit sa va provoc la o lista de 3 promisiuni pe care sa le facem (fiecare pentru el) saptamana asta si de care sa ne tinem (cu dintii chiar). Eventual duminica seara sa revenim pe acest blog, sa ne recitim listuta si sa spunem fiecare cat de multumit sau dezamagit a fost. Votez pentru multumire, nicidecum pentru dezamagire.

Asadar, eu, Pofticioasa pofticioaselor, promit ca saptamana asta sa alerg mai mult (cel putin 5 zile din 7), promit sa nu mai mananc atunci cand nu imi este cu adevarat foame, doar pentru ca ceilalti din jurul meu rontaie sau pentru ca sunt invitata in ce stiu eu ce casa unde abia se pune masa, sa testez minimum 2 retete noi de mancaruri sanatoase (daca ies bune, vi le impartasesc aici).

Acum va invit sa ma copiati si sa va stabiliti singuri-singurei trei obiective pentru silueta-sanatate-stare de bine (realizabile, sper ca nu o sa va doriti minus 5 kilograme pana saptamana ce vine). Le puteti scrie aici la comentarii, ca sa le vedem si sa le aplaudam cu totii, eventual sa va si tragem la raspundere duminica seara, ori le puteti tine numai pentru sufletelul vostru, cu promisiunea ca o sa faceti tot ce va sta in putinta sa le indepliniti.

Succes s-avem! Si o saptamana usoara ca fulgul!