Vreau sa va rog sa ma scuzati ca in aceasta seara nu vom avea poza si nici foarte multe detalii, racita si febrila fiind, ma grabesc sa plec la bratul unei cani cu ceai fierbinte spre dormitor.

Asadar, nici astazi, nici duminica, nici sambata nu am mancat in ritmul meu si in limita portiilor mele, iar asta s-a vazut pe cantar. Si pana la cantar, s-a vazut in modul in care m-am simtit – mai plina, mai lipsita de energie.

Astazi am inceput ziua cu niste paine cu miere, unt si cafea. Apoi am ros leacuri pentru gripa pana spre 16-17 cand am mancat niste pasare cu piure de telina si un sos dulce peste – adusa acasa, nu gatita, caci boala m-a molesit teribil. In week-end m-am intretinut cu pizze cu blat integral si niste prajituri fara zahar. A, si vin. Cum nu se putea mai rau…

Cantarul, pe care l-am vizitat azi ca in fiecare luni, mi-a spus ca n-am mai slabit deloc de saptamana trecuta, desi sambata dimineata inainte sa inceapa deraierea asta imi spunea ca am mai dat jos. Acuma degeaba stau si ma plang, mai bine ma duc sa ma pun pe picioare ca sa ma intorc la gatitul meu bun si sanatos caci comanda acasa face nebucatareasa grasa.

Sa ne auzim/citim sanatosi!

P.S: Nu uitati, pana maine seara imi mai puteti trimite cateva randuri in care sa imi povestiti despre pastele cu sos pe care le preferati. Asta daca vreti sa castigati un pachet cu produse bio. Va astept cu povestioarele pe emailul andra@pofticioasa.ro.