O zi superba, superba, superba! Am intalnit niste Oameni absolut minunati la evenimentul „Puterea vindecatoare a hranei vii”, la care am participat astazi la hotel Carol Parc din Bucuresti. Am invatat impreuna despre nutritie, am zambit, am gatit, am povestit, ne-am imbogatit ce mai! Povestea, pe larg, va asteapta maine dimineata aici, in Jurnalul Pofticioasei. Momentan am sa ma concentrez pe meniul extrem de interesant si gustos al zilei.

Asadar, am ajuns la locul faptei pe la 11, fara sa apuc sa mananc ceva – am dormit mult, asa cum am dulcele obicei. Taman bine, caci gazdele m-au primit cu suc de iarba de grau, un puternic detoxifiant, pe care nu l-as fi putut bea daca mancam ceva cu mai putin de o ora in urma.

Apoi, dupa discutii extrem de interesante despre legatura hormoni-stres, hrana cruda, nutritie corecta, toata lumea a pornit la gatit. Chiftelute raw tavalite prin susan sau condimente si salate de germeni, vlastari, ciuperci crude si dovleac crud dat pe razatoare (Doamne, cat e de bun crud!).

ingredientele pentru chiftelute

reteta pentru chiftele, la cererea publicului 🙂

produsul finit 🙂

o minunatie de salata

portia mea

N-a lipsit desertul: spuma de ciocolata (avocado+cacao) cu fructe uscate si migdale. Exact cu ce va ispiteam si eu AICI.

desertul crud

La intoarcerea acasa, dupa aceasta experienta nemaipomenita, m-am stricat, vorba ceea. Nu intru in detalii ca sa nu stric si voua poezia aceasta de meniu. Va astept maine cu povestea evenimentului, poveste pe care am scris-o cu sufletul, si va doresc o duminica tihnita.