Am vazut data din calendar si m-a fulgerat gandul ca as putea sa va vorbesc acum despre ce ar fi putut fi. Despre cate kilograme mi-ar fi placut sa slabesc de la 1 ianuarie pana pe 3 martie, despre cate schimbari drastice am facut in viata mea nutritionalo-sportiva, despre cat de alt om sunt fata de acel moment.

Dar, cum nu m-am prezentat pe acest site ca Superoama, ci ca Pofticioasa, va recunosc deschis ca planurile mi-au fost contrazise de realitatea vietii de om obisnuit. Fata de acel moment, cantarul nu arata decat un kilogram si un pic in minus. Oglinda parca arata multe altele in plus. Mintea mea le „vede” si mai numeroase. Si tot asa, daca as sta sa ii ascult pe toti, n-as mai avea timp sa va dau vestea buna: meniul de azi a fost cel mai curat din ultima vreme. Asa ca o saptamana inceputa cu stangul se termina drept.

Aveti aici informatiile:

click pe poza pentru a o mari

click pe poza pentru a o mari

Ma simt mult mai bine – e incredibil cum doar doua zile cu mancare mai putina te fac sa simti ca mai ai un pic si poti concura fulgul la capitolul „cel mai usor”. Poftele rele m-au ocolit, ieri m-au incercat, azi mi-au dat insa pace. Poftele bune au aratat asa (Dakos-ul de care va scriam la „pranz”, o specialitate greceasca):

IMG_3084

Maine, inapoi la sala. N-o sa ma credeti, dar abia astept.

Sa-ncepeti saptamana bine spre foarte bine!