Invatatura zilei: daca amani sportul pentru chiar ultima parte a zilei, se alege praful de el. Mi-am programat orele de miscare de astazi inca de ieri cand am rezervat loc la cursurile de la 21 si 21:30. Insa ghiciti cine s-a molestit-coplesit toata cu treburi si leneveli pe la ora 19 si a sunat sa dez-rezerve locurile. RUSINE! Ma simt tare rau ca n-am mers. Maine mi-am facut programare la ora 11, sa fiu sigura ca se si intampla ceva in sensul sportiv al vietii mele.

Asadar, meniul zilei este acesta:

click pe poza pentru a o mari

Pranzul a fost cu adevarat o experienta. Asa cum va spuneam in textul de AICI, de azi-dimineata, incep sa testez anumite produse si astazi a fost prima testare a Pofticioasei. Va spun doar ca merita sa cititi maine dimineata totul despre experiment.

Sunt tare dezamagita de sport, prinsesem avant si vad ca acum, cand ma bazez pe finalul zilei ca sa bifez exercitiile fizice am surprize neplacute. Sa vedem cum merge maine.

Iar mi se pare ca mananc multa paine, cred ca intr-una dintre saptamanile viitoare am sa renunt la ea sa ma mai curat de aluaturi 🙂

In rest, mi-e bine. Sunt pe zi ce trece mai usoara (evolutia kilogramelor nu exista inca, va urma) si mai fara chef de zahar. Ceea ce va doresc si voua.

Ne citim de dimineata, cu prima testare a Pofticioasei! Va astept.