Va spun din capul locului: imi datorati niste laude. Pentru ca toata ziua am fost imbiata cu totul felul de tentatii care nu mi-au spus absolut nimic, si pe care, prin urmare, le-am ignorat complet. Mi s-au oferit meniuri fast-food-iste, dulciuri cum altele nu-s si alte delicatese-bune-de-depus-pe-fese.

M-am tinut tare si drept urmare am placerea de a va prezenta urmatorul meniu: 

click pe poza pentru a o mari

click pe poza pentru a o mari

Vreau sa insist pe pranz, pentru ca, va marturisesc deschis, a fost cea mai buna masa care mi-a fost pregatita vreodata de un domn. Si asta in conditiile in care toata ziua m-am plans ca o babuta optzecista ca aia nu vreau, aia nu-mi place, aia n-as dori. M-am dus in camera cu treburi si cand am iesit, pac, surpriza! Iat-o.

IMG_3746

Si detaliile: cotlet de porc – da, un pic mai mare decat podul palmei, hrean, o lingurita de dulceata de gutui, un sos demential improvizat din rosii proaspate, rosii uscate, smantana si marar si doua degete de vin rosu. Deliciu. Multumesc!

Cina a fost si ea tot cadou al zilei minunate pe care o marcam azi cu de toate – am primit doua maini de capsuni, culmea, cu gust! Am ales sa mananc numai fructe pentru ca m-am super saturat din ce vedeti in poza, si oricum, am luat pranzul tarziu.

Sport nu mi-am permis astazi – coloana sufera tare de pe urma fortarii de ieri. Asa-mi trebuie…

Sper ca nu ati exagerat cu bunatatile astazi si ca v-ati gandit si la ce v-am scris, cu atata drag, AICI, azi-dimineata.