2016-New-Design-Funny-and-Cute-baby-peeking-out-casual-maternity-clothes-for-pregnant-women-Christmas

Unul dintre primele socuri pe care le-am avut, dupa testul pozitiv, a fost legat de pretul hainelor de gravide. Am avut impresia ca sunt tesute din fibre de crocodil cu trei capete declarat specie pe cale de disparitie si suflat cu aur. Unele, posibil sa fi avut si diamante batute pe dos, la ce preturi aveau. Ce industrie jupuitoare – m-am gandit – cum o sa convietuiesc cu ea 9 luni?

Stiindu-ma cu musca dolofana pe caciula – cunoscandu-mi tendintele de ingrasare – m-am repezit sa imi iau doua rochii lalai e la firma mea preferata, nu unele cu dedicatie speciala pentru gravide, ci doar cu doua numere mai mari. Eram pregatita pentru ce e mai rau si mai rotund. Dar rochiile cu pricina zac de 4 luni in dulap si singura posibilitate sa le imbrac este daca intram doua persoane adulte in ele, caci pe mine sunt incredibil de largi. Am mai investit in niste blugi cu plasa, cum le zic eu, si in doi pantaloni mai incapatori de pijama. Asta in luna 3, sa ne intelegem. Si am spus atunci ca e doar inceputul cumparaturilor gravidesti si ca o sa ma adaptez pe parcurs. Parcursul a ajuns in luna 7. Rochiile, asa cum va spuneam, aduna praf. Le port pe cele din era fara-bebe care imi vin absolut perfect. Blugii si-au meritat banii, poate si pantalonii pijamalosi, desi nu ii pot purta peste burta, asa ca puteau fi bine mers si un numar mai mici, ca pana acum.

Asteptari de ingrasare peste masura nu mai sunt – din luna a 7-a, de cand burta creste-creste-creste, si sa vrei si nu mai poti manca mult, pentru ca stomacul e tot mai putin incapator. Asa ca va sfatuiesc sincer ca in cazul in care primiti vestea unei sarcini sa nu dati buzna si sa faceti credite pentru a cumpara haine inexplicabil de scumpe. Daca aveti alte experiente, poftiti de le povestiti.