Sa va povestesc ce e cu banner-ul (asa se numeste) colorat din capul paginii ca nu e frumos sa nu stiti tot ce misca pe aici. Evenimentul de care se vorbeste pe el, Conventia internationala de Fitness, organizata de Fitness Scandivania si gazduita de WorldClass, in martie, in Bucuresti, este un eveniment tare drag mie.

Practic, doua zile, de dimineata pana seara, vor fi cursuri pe alese (energie sa fie!) – de aerobic, spinning, forta, zumba, diverse concepte in premiera in Romania – plus seminarii pe teme captivante. 20 de straini si 30 de romani vor conduce „ceremoniile” in fata unor mii de participanti.

Pentru ca am sa militez pana cand imi vor sari tastele din loc pentru miscare ca parte a unei vieti sanatoase si pentru ca sunt extrem de pasionata de toate aparitiile in domeniu voi merge acolo ca sa va tin la curent cu ce e nou, frumos si sanatos. Cu cateva dintre cititoare am aflat ca ma voi si vedea cu aceasta ocazie sportiva demna de lauda, ceea ce ma bucura si mai si.

P.S: Daca va tenteaza ceva din programul de aici, va puteti inscrie – cursurile NU sunt pentru instructori profesionisti, sunt sustinute de instructori profesionisti pentru amatori ca noi 🙂