Iata ca am decis sa prezint in fiecare zi de luni cateva lucruri (cel putin unul, daca situatia nu permite mai multe) pentru care ma felicit cand ma uit in urma la saptamana abia incheiata. Si va invit sa faceti la fel, fie ca le lasati la comentarii sa le aplaudam cu totii, fie ca doar le treceti repejor prin minte.

Asadar, eu, Pofticioasa-sefa, ma laud cu urmatoarele:

1. M-am inscris la semimaratonul Bucuresti, dupa o luuuunga perioada de inactivitate fizica. Nununu, nu alerg 21 de kilometri, m-am inscris si eu ca tot omul binevoitor la cursa populara, de doar 4. Particip de mare drag  – prin octombrie era cat pe ce sa alerg 10 la o cursa in State, dar problemele mele cu coloana m-au impiedicat. Nici acum n-au disparut, dar sper sa nu ma impiedice sa trec startul, chiar si dupa o periodoaie de timp. Sa-mi tineti pumnii! Iar daca vreti sa va provocati si voi, uitati AICI site-ul de inscrieri.

2. M-am reintors la iubirea vietii mele sportive, spinningul, dupa saptamani intregi de necalcat pe la sala. Desigur, abonamentul l-am platit in continuare, dar absolut degeaba – oare mai stiti pe cineva in aceasta situatie, mai bazaie muste pe diverse caciuli? 🙂 Ei, am revenit in forta, spre uimirea mea. Eram convinsa ca dupa 10 minute voi gafai ca un mistret si voi avea limba de un cot afara. Nici vorba, am fost chiar laudata de instructor (?!). Despre pasiunea mea nebuna pentru biciclitul cu putere in sala v-am mai scris AICI, poate va starnesc sa-l incercati.

a162ad4187671fcc5c84b950a5bcab1a

3. Mi-am curatat alimentatia de porcarii. Deja sunt 6 zile de atunci, dar am spus sa nu va mai anunt din prima ca sa imi pun apoi cenusa in cap in a doua ca am renuntat. Nu, acum nu am renuntat si nici nu am de gand. Mi-e teribil de bine, sunt zglobie ca o tanara caprioara, iar rotunjimile incep sa dispara la nivel milimetric pentru moment. Am avut un moment de pofta de dulce candva saptamana trecuta, moment in care am dat iama intr-un magazin si mi-am luat un splendid tricou cam mic, cu misiunea de a incapea repede repede in el. Dati-mi cam doua saptamani si am sa va anunt „misiune indeplinita!”.

Gata cu laudele, incepe o noua saptamana numai buna de facut lucruri marete pentru noi. Va urez succeshi!