La 1 metru si 72 de centrimetri, Valeria are 27 de kilograme. Dorinta ei pentru o talie tot mai mica si mai mica si mai mica a facut-o din om neom, dupa 4 ani de diete chinuitoare. Va avertizez – imaginile cu ea intra obligatoriu in categoria imaginilor socante, iar fiorii ma trec si acum, dupa cateva ore de cand i-am descoperit povestea.┬á

sursa foto: The Mirror

Ce e insa si mai socant (daca pot spune asa) este faptul ca aceasta tanara, cumplit chinuita de tulburari de alimentatie, se vede nevoita sa lanseze un apel dupa ce, atentie, a inceput sa primeasca scrisori cu rugaminti de la tinere – fete pana in 20 de ani – care o considera un model si care isi doresc sa le invete ce sa faca si ele ca sa slabeasca asa ca ea!!! Groaznic. Asa ca femeia, care nu mai stie acum cu cate cuvinte sa infiereze anorexia, le roaga sa constientizeze la ce riscuri enorme se supun, sa inceteze extremele alimentare si, la nevoie, sa ceara ajutor de specialitate.

sursa foto: The Mirror

Valeria, nascuta in Rusia, se lupta cu anorexia de cand avea 20 de ani si spune ca acum este dispusa sa bata lumea in lung si-n lat ca sa le vorbeasca oamenilor despre cat de mult rau si-a facut, ca sa-i convinga sa nu cada in aceeasi capcana. Ea a declarat pentru „The Sun”, cat de ingrozita a fost de scrisorile care o numeau o „sursa de inspiratie”.

sursa foto: The Mirror

Acum, este in plina recuperare, si spera ca, intr-o zi sa-si vada marele vis implinit: sa isi stranga copilul in brate, dupa ce va ajunge sa arate din nou ca in poza de mai jos. Sper ca, din povestea ei, sa retinem cat de mult rau ne pot aduce extremele in aceasta viata alimentara, pe care v-o doresc, tuturor, ECHILIBRATA.

sursa foto: The Mirror