event_cover_FB

Si pe masura ce se apropie, eu o tot visez. Chiar azi-noapte ma pomenisem in vis ca evenimentul nostru se transformase intr-un atelier de facut prajituri. Si tot gustam si tot gustam de la fiecare, iar la final usa salii era prea mica pentru a mai iesi pe ea. Vrabia malai viseaza si Pofticioasa torturi cu etaj.

Lasand visele deoparte, vreau sa va spun un pic cum s-a nascut initiativa mea. Odata ce mi-a devenit foarte clar ca silueta subtire cu eforturi si in timp se tine, mi-a fost evident si ca trebuie sa renunt la „ia sa vedem ce fac eu ca sa ma strecor in rochitica mov” si sa il imbratisez pe „ia sa vedem ce informatii folositoare despre viata sanatoasa mai pot afla” si pe „ia sa vedem cum fac din asta un mod de viata, nu o toana de dimineata”, dar si pe „ia sa vedem cine ma poate sustine sau pe cine pot eu sustine in batalia asta luuunga”.

Stiti ca┬ásunt de mai bine de 14 ani in lupta personala cu kilogramelor si de mai bine de 8 ani scriitoreasa in publicatii de sanatate cu accent pe dieta. Poate nu stiti cat de tare m-a schimbat anul trecut petrecut jumatate pe pamant francez – unde oamenii au un cult pentru hrana buna si talia fina – si jumatate pe pamant american – unde oamenii se rostogolesc efectiv printre rafturi si nu mai merg pe jos nici sa-si ia posta (si-au inchiriat niste masinute de golf si cu ele fac si drumuri scurtissime pana la cutia cu scrisori).

Am luat ce era bun de peste tot (intalniri americane inspirationale, cursuri de nutritie), am invatat din ce era rau, am citit cu emotie emailurile voastre in care imi spuneati cat de mult v-ar placea sa tin niste intalniri informationale/motivationale, au fost eu insami la unele din domeniu ca sa vad cum sunt si am plecat dezamagita. Asa ca sunt pregatita. Sa va fiu sursa de informatii, umar de sprijin si furnizor de zambete. Ne vedem pe 6 si 7 aprilie.

Pentru cine nu a aflat, nu a apucat, nu s-a incumetat, am pus informatii suplimentare AICI. Sau dati direct click pe poza de jos:

anunt event