Si va anunt din capul locului ca nu mi-a fost deloc usor sa aleg cele trei emailuri finaliste. Fiecare reteta/poveste a venit cu farmecul ei si cu ispitele ei. Daaa, ispiteleee! Bine ca nu am avut in casa de niciunele pentru executat niste paste, caci mi-as fi facut vreo 3-4 porti la ce pofta mi se starnise de la atatea lecturi delicioase.

Am ales una dintre povesti pentru ca m-a emotionat teribil, o alta pentru ca m-a surprins cu simplitatea ei si cu dragul pe care l-a prins inventatoarea de ea si o alta pentru ca de la acea reteta a pornit o cucerire care s-a incheiat cu o casnicie šŸ™‚

O sa le puteti citi pe toate si va invit sa le „votati” adica sa le dati like, share si sa le comentati aici pe pofticioasa.ro. Concurentelor, acum e momentul sa va mobilizati sustinatorii. Caci pe data 1 aprilie cine are cele mai multe like-uri, share-uri si comentarii castiga premiul acordat deĀ BIOMANIA.RO – magazinul cu cea mai mare gama de produse bio.Ā Autoarea ei va primi din partea Biomania un pachet cuĀ urmatoareleĀ produse bio:Ā cutie lapte migdale bio,Ā pachet cu spaghete bio din grau integralĀ siĀ un borcan cu sos napoletan bio.

premiu oferit de BIOMANIA.RO

premiu oferit de BIOMANIA.RO

In plus, va primi siĀ un discount de 10%Ā la orice comanda efectuata pentru produsele bio de pe site-ulĀ biomania.roĀ pana la data de 31 Mai 2013 (discount-ul se aplica la toate produsele cu exceptia celor care sunt deja in promotie si a fructelor & legumelor proaspete bio).

Succes!

POVESTEA 1 poate fi citita AICI

POVESTEA 2 poate fi citita AICI

POVESTEA 3 poate fi citita AICI