Greu la deal cu boii raciti. Pentru ca este o noua zi bolnavicioasa, va scriu tot fara poze si foarte pe scurt.

  • Cu o temperatura care oscileaza intre 38.7 si 38.2, mersul la sala si gatitul planificat pentru astazi au iesit din schema.
  • Boala mi-a adus brusc inapoi in viata pofta de porcarii. Mi-au dat tarcoale cheful de cartofi prajiti, suspinul dupa un snitel sau dupa felurite dulciuri. A invins o comanda de pizza cu blat integral – din care am mancat 3 sferturi – si un tiramisu din care am luat fix doua lingurite si apoi l-am abandonat. Gustul de prajitura nu mi-a mai spus absolut nimic. Am inceput sa imi doresc imediat dupa un suc maaaare de legume si fructe. 
  • Am refuzat sa mai iau orice leac comercial dupa ce m-am ingrozit de ingredientele unui praf anti-febra. Incredibil ce arome si colorantii si tampenii pot pune inconstientii astia in medicamente. Asa ca imi vad mai departe de lamaia mea galbena de la natura plus miere.

Acestea fiind tastate, important e sa fiu ca noua pe 6 si 7 aprilie cand stiti ca v-am invitat la primele evenimente ale Pofticioasei. Aflati detalii daca dati click pe poza de mai jos. Noapte frumoasa tuturor!

anunt_FB_3