• Pe cat e de greu, pe atat e de frumos cand tragi linie duminica seara si te gandesti la doua chestiuni mari si late – 1. Doamne, ce febra musculara am! si 2. Cat de bine a fost sa fac cate o ora de miscare aproape zilnic. Chit ca o sa va piara cheful putin cate putin inca de cand va apucati sa va impachetati echipamentul pentru prima ora, NU va dati batuti. Repet, NU va dati batuti. Acordati-va o saptamana si simtiti dulcele gust de duminica (dulcele gust de care vorbesc nu are nicio legatura cu savarina!) 
  • Primele ore o sa simtiti ca faceti miscare in pielea unui urs carpatin, daca n-ati mai facut de ceva vreme si v-ati mai si rotunjit intre timp. Din nou, NU disperati. De pe la a treia, a patra ora incolo, o sa vedeti ca ursul prinde ritm. Si, brusc, parca lumea i-ar da sanse intr-un spectacol la circul Globus 🙂 Glumesc, dar dincolo de zambete, retineti ca veti reincepe sa va miscati cu drag si spor mai repede decat va asteptati. Nu va aruncati in bratele unui patiser, nu va vindeti eforturile din prima zi pe o merdenea. Rezistati acolo! Stiu ca inceputul e greoi tare, am si scris despre asta AICI.
  • Pofta de produse porcarioase, asa cum le zic eu, se micsoreaza cu 95% atunci cand reprinzi drag de sport. Te simt mai usor-caprior, te gandesti mult la efortul depus, te mai jeneaza niste muschi febrili, nu poti sa mai dai asa buzna in meniuri primejdioase. Brusc, esti mai atent. (sau, ma rog, asa ar trebui). In plus, apetitul iti este altfel reglat de hormonii eliberati in timpul exercitiilor fizice. Concluzie testata pe pielea Pofticioasei!