Am dat in week-end peste o poza, pe care v-am si aratat-o pe contul de Facebook al Jurnalului Pofticioasei de AICI, o poza „vorbitoare”. In ea aparea intrebarea „Peste un an ce crezi ca ti-ai dori sa fi facut astazi?”. Nu-mi explic nici acum de ce cuvintele astea au avut asa o forta asupra mea, incat m-au scos din papucii de casa, m-au aruncat direct in adidasi, mi-au pus desaga sportiva in spinare s-apoi nu m-au mai lasat nici macar sa-mi trag sufletul vreo ora si ceva.

Raspunsul meu categoric la intrebarea de mai sus a fost: SPORT! Iar raspunsul a venit cumva urland din mine, trecand prin toate barierele lenei, strapungand toate straturile de „durdulism” depuse de la atatea dulciuri, spulberand orice scuza (penibila) pe care incerca sa o gaseasca repede-repede comoda din mine incoltita acum.

Ma si vedeam mai fericita, mai subtiata, mai in forma, ma si inchipuiam peste un an iesind mandra de mine pe usa salii, nicidecum cu capul plecat si rusinata ca tot nu reusesc sa inchid haina cu cordonul, poate chiar ca nu pot sa trag de tot fermoarul.

Daca un astfel de gand sportiv a incoltit si in voi cand ati citit intrebarea, atunci trebuie sa stiti ca cel mai mare eveniment de fitness al anului 2013 in Romania se intampla chiar saptamana viitoare, in week-end, pe 23 si 24.

150600_440515806015016_379916593_n

Peste 20 de instructori din strainatate si 30 din Romania – crema cremelor – vor tine in aceste doua zile niste cursuri datatoare de aripi, topitoare de calorii, pur si simplu inspiratoare. Inca va puteti inscrie la orele lor – va puteti lua cate va tin puterile – cand nu mai rezistati puteti asista la niste seminarii pe teme de nutritie si sport sau puteti schimba impresii cu mine, care voi fi acolo in calitate de partener media. Absolut toate informatiile de care aveti nevoie: program, tarife, instructori – sunt la acest link:

http://www.fitness-scandinavia.ro/ro/conventii/conventia-internationala-de-fitness-din-romania-editia-a-iii-a-23-24-martie-2013

Deci, cu cine ma vad la Conventia internationala de fitness?