Ne apropiem cu pasi mai mult decat repezi de Conventia Internationala de Fitness Bucuresti, care va avea loc intre 23 si 24 martie la Hotel Mariott. Sper ca v-ati inscris, sper ca v-au tentat zecile de antrenori de prima clasa care vor tine cursuri senzationale. Daca nu, intrati AICI pentru toate detaliile.

Acum sa trecem la interviul zilei din seria celor realizate de Pofticioasa cu antrenorii romani si straini ai evenimentului. Este randul simpaticului Troy Dureh sa ne dea sfaturi, dar si sa ne arate care este atmosfera la clasele lui – veti vedea si niste filmulete graitoare. 

Troy Dureh

Troy Dureh

Troy este din Londra şi este căutat de branduri sonore şi dorit în cercurile de celebrităţi. El apare de obicei la televizor ca antrenor al vedetelor (a si produs numeroase DVD-uri). Troy va avea 8 ore la conventie, mare parte cu saci de box. Sa luam ora de bag box, de exemplu – consta in lovituri combinate de pumni si picioare intr-un sac de box inalt de 180 cm pe o muzica antrenanta. Imaginati-va participantii de la cursurile de Body combat sau Tae Bo lovind un sac de box in locul aerului. Energia este electrizanta. Iata cum arata un curs de-al lui.

LARGEST CLASS FK

Si cand imaginile prind viata:

Troy, care sunt, in opinia ta, cele mai mari 3 greseli pe care le face cineva cand se apuca sa slabeasca?

O dieta mult prea saraca. Exercitii fizice prea putine. Antrenamente la o intensitate gresita.

Care sunt cele mai mari 3 mituri legate de exercitiile fizice, in ce „teorii” sportive credem orbeste, dar ele sunt gresite?

Sa faci obligatoriu exercitii de abdomene daca esti supraponderal si vrei sa ajungi sa ti se vada patratelele.

Sa te antrenezi de 3 ori cate 20 de minute pe saptamana si vei fi intr-o super forma.

Femeile care se antreneaza cu greutati vor deveni foarte musculoase.

Ce beneficii ne aduc cursurile tale? Cu ce sunt ele altfel fata de celalalte, cum ne „cuceresc”?

In primul rand vreau sa mentionez efectul social asupra participantilor – intalnesc oameni pe care nu i-au vazut in viata lor si se antreneaza impreuna. Apoi, energia pe care o transmit – intentia noastra este sa ii inspiram pe oameni cu ceva ce n-au mai vazut pana atunci. Desigur, vrem sa entuziasmam lumea – sa vorbeasca numai despre ora noastra dupa ce se termina – dar si sa le asiguram un antrenament nemaipomenit.  

Iar la final, poftiti o noua mostra din acest antrenament: