A venit si prima luni din primavara, desi v-am spus azi-dimineata  in acest articol sa nu va bazati prea tare pe asta si sa nu va lasati cheful de viata sanatoasa si miscare sa fie influentat de prognoza meteo.

O zi care ma face sa cred ca nu sunt departe de calea cea buna – desigur, noi stim ca e greu sa ajungi pe ea, dar si mai greu sa nu deraiezi. Oricum, sunt aproape multumita de ce s-a intamplat in ultimele ore.

Meniul a aratat asa: 

click pe poza pentru a o mari

click pe poza pentru a o mari

Painea aia ne cam incurca, in rest ma mandresc cu tot ce e acolo. In special cu ultimele cuvinte notate. Dar pana la ele sa va arat si cum a aratat ziua culinara in poze:

mic dejun-bun

mic dejun-bun

Si omleta care trebuia sa numita, de fapt, omletoaie:

photo

Am si o pofta care ma macina de sambata incontinuu. NU, eclerul cu ciocolata este un raspuns gresit! Poftesc urzici! 🙂 Am sa caut o reteta de incredere si poate am sa ma laud dupa.

Spuneam de sport, m-am intors la sala cu capul plecat dupa 3 saptamani de pauza ( trei saptamani!!!!????) Ma si imaginam trecuta la gazeta rusinii, ma si vedeam ca cedez la ora de spinning dupa 5 minute. N-a fost asa, am rezistat la toata si as mai fi vrut. A, si apropo de asta, v-am spus ca am sa va recomand orice produs/loc/antrenor care imi castiga increderea, asa ca in aceasta seara trebuie sa va rog sa retineti numele Andrei Penu, daca sunteti amatori de spinning. Cursul lui este o experienta pe care trebuie sa v-o faceti cadou. Pe cuvant de Pofticioasa!